DE KRACHT VAN WELEER, MET ERES & LOUISE

 

Sinds deze week is het zover... Het nieuwe concept: ‘Producten van Weleer’ staat in de eerste winkelrekken! Met een gamma van 10 producten, biedt Eres een oplossing voor een volledige schoonmaak binnens- en buitenshuis:

 

De Producten van Weleer zijn bovendien vaak van natuurlijke oorsprong (wat wil zeggen dat ze zonder chemische bewerking zo in de natuur terug te vinden zijn). Hierdoor draag je jouw steentje bij aan een beter milieu, zonder in te boeten op de kracht van deze middeltjes. Van een win-win gesproken!

 

Hoe je deze middeltjes van weleer het best gebruikt? Dat ontdek je in de handige folder die je hier online kan bekijken! Per product vind je er toepassingen, weetjes, formules, productinfo en een handig overzicht die jouw huis even stralend krijgen als grootmoeder toendertijd!  

 

 

Na een Facebookoproep werd ook de naam bepaald van het ‘madammeke’ die ons gamma vertegenwoordigt. Niemand minder dan ‘Louise’ zal ons gamma promoten en ervoor zorgen dat de folders tot bij de Poetsers van Weleer geraken!