Over Eres

Eres-Sapoli staat sinds bijna 120 jaar synoniem voor kwaliteit in gespecialiseerde reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en aanmaakproducten. Dankzij onze jarenlange expertise en innovatieve aanpak, brachten wij al heel wat succesvolle en innovatieve producten op de markt.

 

De merken Eres en Sapoli bieden u een gamma aan oplossingen voor de schoonmaak en onderhoud van elk oppervlak en toestel in en rond uw huis, alsook voor specifieke toepassingen van textielwas. Ook een assortiment aanmaakproducten en onderhoudsproducten voor haarden en kachels behoort tot ons gamma. Onze doelstellingen? U helpen om beter, sneller en efficiënter te reinigen!

 

Waar Sapoli sinds 1902 bekend staat voor ambachtelijke houtverzorging op het hoogste niveau, werd Eres van bij de lancering geprezen als de grote, kwalitatieve vernieuwer op de markt van onderhouds- en reinigingsproducten. Van de eerste échte badkamer-reiniger in België over de eerste spray voor vitrokeramische kookplaten in Europa, tot een stofwerende functie bij de schoonmaak van laminaat… Eres is de pionier! Het meest recente voorbeeld van onze innoverende denkwijze is het concept ‘Cleaning Match’, waarover u hier meer terugvindt.

 

‘Kwaliteit’ zit ingebakken in het DNA van Eres-Sapoli. We behaalden reeds verschillende certificaten die de kwaliteit, maar ook zorg voor het milieu en veiligheid van onze producten aantonen en ondersteunen (klik op de afbeelding om deze te bekijken).

ISO-9001-2015
IFS HPC 1
eu-ecolabel-logo

Op vandaag is Eres-Sapoli uitgegroeid tot één van de belangrijkste Belgische producenten en verdelers van kwalitatieve onderhoudsproducten: van gesofistikeerde keuken- en badkamer-reinigers, over moderne metaalreinigers en ledercosmetica, tot additieven voor alle textielwas en aanmaakproducten.

 

Om onze producten verder te perfectioneren investeren wij continu in onderzoek en ontwikkeling: niet enkel de unieke eigenschappen van de formules en verpakkingen zijn primordiaal, maar ook de subtiele verschillen in gebruik maken het verschil voor u!

 

Het resultaat van onze voortdurende investeringen, is een gamma gespecialiseerde onderhoudsproducten met de hoogst mogelijke efficiëntie. Daarnaast focust Eres zich ook op het gebruiksgemak: een aanzienlijk deel van onze producten heeft niet alleen een reinigend, maar veelal ook een voedend, herstellend en beschermend effect. Ons advies: vertrouw op ‘De Kracht van Kwaliteit’!

 

De producten van Eres-Sapoli worden verdeeld in een groot aantal verdeelpunten in België en heel wat andere landen: supermarkten (Colruyt, Carrefour, Delhaize, Spar, …), gespecialiseerde doe-het-zelf zaken (Hubo, Mr. Bricolage, HandyHome, …), drogisterijen en andere speciaalzaken.

 

Neem een kijkje op onze website en ontdek snel ons ruime aanbod aan schoonmaakoplossingen voor binnen- en buitenshuis.

Wenst u specifiek advies of meer info over onze producten? Aarzel niet ons te contacteren!